Průlety folkovou pamětí

Trocha sebepropagace…
Moje pátá knížka se jmenuje PRŮLETY FOLKOVOU PAMĚTÍ a je zásadní.
Je to takový běh čtyřmi desetiletími příběhů a událostí, kdy jsem s muzikou žil jako muzikant a dramaturg a novinář a pro folk, country a trampské songy usilovně pracoval.  Festivaly, kluby, soutěže, kapely, písničkáři a vůbec. Pokud jste tenkrát byli u toho, vrátíte se pro své zážitky. Pokud jste to nezažili, dozvíte se skoro všechno.

Vydalo nakladatelství Galén, které se – ač firma lékařská – věnuje folku už dávno a docela systematicky. Pokud knihu ještě nemáte (mezera ve vaší knihovně!), můžete si ji objednat (podepsanou!) na jupp@folkcountry.cz. Stran má 300, historických přehledů a fotografií ještě víc, stojí 240 Kč (plus 70 Kč poštovné). Podrobnosti najdete na mém blogu www.jupp.cz

Aby se vám moje knížky nepletly, tady je seznam:
1. UDĚLALI MI NĚCO S PALCEM. Nakladatelství Avalon. Sbírka humorných povídek (rozebráno).
2. KDE PŘISTÁVAJÍ UŠI. Nakladatelství Nová forma. „Často jsem viděl odstávající uši. Ale nikdy jsem neviděl uši přistávat.“ Aforismy, nápady a jiné blbiny (dá se objednat na jupp@folkcountry.cz ).
3. LEGENDA LOCHOTÍN. Nakladatelství Media. Historie legendárního festivalu Porta (rozebráno).
4. S KYTAROU NA ZÁDECH. Nakladatelství RegionAll. Porta na Lochotíně, muzikanti, festivaly, kluby, soutěže, desky, koncerty folku a country na západě Čech (i ta se dá objednat na jupp@folkcountry.cz ).
5. PRŮLETY FOLKOVOU PAMĚTÍ. Nakladatelství Galén. 40 let s muzikou a lidmi kolem ní. Festivaly, Porta, Zahrada, Svojšice, kluby, Malostranská beseda, Klub Na Petynce, kapely, písničkáři, Radioporta, časopis FOLK & COUNTRY a vůbec. Příběhy, smutky, radosti, objevy a společenství lidí stejné krevní skupiny.